10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjParchetul Județean angajează femeie de serviciu cu stăpânire de sine care trebuie să știe și legislație specifică

Parchetul Județean angajează femeie de serviciu cu stăpânire de sine care trebuie să știe și legislație specifică

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a scos la concurs un post de femeie de serviciu. Este vorba de un post vacant apărut ca urmare a pensionării unei salariate.

A fost publicat anunțul cu privire la selecția unei îngrijitoare. În data de 12 aprilie este programată proba practică, iar pe 15 aprilie interviul. Candidatele sau candidații pentru postul respectiv au și bibliografie obligatorie. Este vorba de Legea 319 din 2006 privind sănătatea și securitatea în muncă, Capitolele 4 și 5. Condițiile de participare la concurs sunt: absolvirea școlii generale, limba română, lipsa condamnărilor penale, vechime un an, responsabilitate, stăpânire de sine, echilibru și corectitudine.

Potrivit anunțului, viitoarea femeie de serviciu trebuie să poată realiza calcule matematice simple, să identifice și să folosească materialele de curățenie și uneltele, să fie sănătoasă și disponibilă la efort. Vor fi admiși cei care obțin minimum 50 de puncte la fiecare probă. Cei care vor participa la concurs trebuie să cunoască problemele de curățenie din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Candidata cu punctajul cel mai mare va fi declarată câștigătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS