22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrefectul l-a dat afară de la ședința cu sindicatele pe managerul SAJ Gorj

Prefectul l-a dat afară de la ședința cu sindicatele pe managerul SAJ Gorj

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, a participat joi la o ședință cu sindicatele din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

Întâlnirea a avut loc la sediul Serviciului. Lucrurile au degenerat în momentul în care la discuții a sosit și Constantin Mitroi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Pentru a calma spiritele, prefectul l-a poftit afară pe Constantin Mitroi.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, în urma întâlnirii au rezultat un set de probleme cu care se confruntă SAJ Gorj. În primul rând este vorba despre lipsa de medici. Mai este nevoie și de executarea unor lucrări pentru a facilita accesul ambulanțelor în curtea Spitalului 700. Corneliu Răducan Morega a spus că urmează să primească o listă de revendicări din partea sindicatelor.

Prefectul urmează să se întâlnească în zilele următoare și cu șefii SAJ

Prefectul urmează să se întâlnească în zilele următoare și cu șefii SAJ, de la care așteaptă să îi prezinte rezultatele unui control recent desfășurat de Ministerul Sănătății. De amintit că mandatul lui Constantin Mitroi în fruntea SAJ Gorj se încheie pe 13 aprilie și este de așteptat ca la conducerea unității să fie numit un alt manager.

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj a fost în centrul unui scandal, din cauza unui ventilator care s-a defectat în ambulanța care îl transporta pe inspectorul DSP Gorj, Adrian Dobrin, la spital

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS