10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Directorul de îngrijiri medicale din Spitalul Județean nu mai face ancheta la Secția psihiatrie

Târgu Jiu: Directorul de îngrijiri medicale din Spitalul Județean nu mai face ancheta la Secția psihiatrie

Claudia Motea, directorul de îngrijiri medicale, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a fost înlocuită din comisia de disciplină care face ancheta la Secția psihiatrie.

Măsura a fost luată în urma apariției a aproape 20 de cazuri de coronavirus în rândul bolnavilor și angajaților de la Secția Psihiatrie. 15 pacienți s-au infectat cu coronavirus în ultimele trei săptămâni. De asemenea, 4 angajați au fost depistați și ei cu COVID. Claudia Motea, directorul de îngrijiri medicale, ar fi trebuit să verifice situația din cadrul secției și nu poate face parte din comisia care face verificările.

Ancheta internă dispusă de conducerea unității medicale este în desfășurare

Ancheta internă dispusă de conducerea unității medicale este în desfășurare. Ar putea fi luate și alte decizii împotriva șefilor, dacă se va stabili că nu au fost luate măsuri de igienizare pentru a preveni răspândirea coronavirusului în rândul pacienților și a angajaților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS