22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bărbat reținut pentru lovire și violare de domiciliu, după ce a intrat în casă peste o femeie

Gorj: Bărbat reținut pentru lovire și violare de domiciliu, după ce a intrat în casă peste o femeie

O femeie, de 42 de ani, din municipiul Motru, Gorj, a cerut aseară ajutor poliției după ce o persoană ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa sa şi a lovit-o.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Motru, acesta fiind condus la sediul poliției, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, bărbatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuința femei și ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Totodată, față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS