22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAngajații de la Primăria Bolboși s-au revoltat că trebuie să stea la program

Angajații de la Primăria Bolboși s-au revoltat că trebuie să stea la program

Unii dintre angajații Primăriei Bolboși, județul Gorj, s-au revoltat din cauză că trebuie să respecte programul de lucru. Acesta începe la ora 8.00 și se încheie la ora 16.00.

De ani de zile, salariații erau obișnuiți doar să treacă pe la serviciu, după care să își vadă de treburi pe acasă. Cel puțin așa susține primarul din Bolboși, Viorel Rotaru. Edilul a declarat că le-a pus în vedere funcționarilor să nu mai plece din instituție înainte de terminarea programului. Nu toți s-au conformat, iar unii sunt chiar revoltați că trebuie să stea 8 ore la primărie sau să lucreze opt ore pentru comunitatea locală.

„Unii veneau la 8.30, alții la 9.00. La 12.00 plecau cu treabă de la primărie și nu se mai întorceau până a doua zi. Oamenii și vorbeau prin comună, când îi vedeau cum pleacă și știau că nu se mai întorc, dar iau salariul pentru ziua întreagă. Acum îi punem nemotivat. Mai vin cu medicale. Alții și-au luat concediu de odihnă ca să nu vină. De cinci luni de când sunt primar au început să mai înțeleagă, dar mai sunt câțiva care nu vor să înțeleagă. Li se pare ieșit din comun să stea 8 ore la program, mai ales că așa au procedat până acum”, a declarat Viorel Rotaru, edilul din Bolboși.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS