17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLocuitorii din Gorj au primit mesaj de avertizare COVID pe telefoane

Locuitorii din Gorj au primit mesaj de avertizare COVID pe telefoane

Pentru că la nivelul judetului Gorj se înregistrează o creștere a numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis miercuri, prin intermediul aplicației RO-Alert, un mesaj de avertizare pentru cetațenii localităților unde rata de infectare a depasit 3 îmbolnăviri la 1.000 de locuitori.

„ATENTIE! In localitatea dumneavoastra, nivelul de raspandire a virusului SARS-CoV-2 este unul ridicat. Respectati masurile sanitare pentru a nu pune in pericol viata dvs. sau a celor din jur. PURTATI corect masca acoperind nasul si gura, PASTRATI distanta si EVITATI aglomeratiile. Dezinfectati-va dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Incurajati si persoanele din apropierea dvs. sa respecte cu strictete regulile! Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Gorj.”, potrivit mesajului transmis populației.

În Gorj sunt în prezent 10 localități cu incidența peste 3: Ciuperceni și Bărbătești, cu peste 5, iar 8 cu peste 3: Stejari, Turcinești, Bolboși, Rovinari, Fărcășești, Novaci, Târgu Jiu și Turceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS