20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Fostul vice din Cărbunești ar fi fost agresat în incinta unui hotel

Gorj: Fostul vice din Cărbunești ar fi fost agresat în incinta unui hotel

Un bărbat de 70 de ani, din Târgu-Cărbunești, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, a ajuns aseară în arestul IPJ Gorj.

În după-amiaza zilei de 16 februarie, polițiștii din localitate au fost sesizaţi prin apelul 112, de Ion Fugaru, de 58 de ani, fostul viceprimar al localității, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui hotel de pe raza orașului, ar fi fost agresat de mai multe persoane, care au plecat.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla în interiorul hotelului, având calitatea de reprezentant legal al unei societăți comerciale din Cărbunești, care are în chirie hotelul respectiv, pe fondul unui conflict mai vechi dintre acesta bărbatul de 70 de ani, ar fi fost agresat de acesta, care avea asupra sa și un cuțit (pe care, însă, nu l-a folosit). Victima nu a solicitat un echipaj al ambulanței, considerând că nu prezintă leziuni pentru care ar fi necesară acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale în această cauză.”, potrivit IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS