9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Jandarmii, mobilizați miercuri la protestele din centrul orașului

Târgu Jiu: Jandarmii, mobilizați miercuri la protestele din centrul orașului

Jandarmii gorjeni împreună cu polițiști și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul adunărilor publice (manifestații de protest) organizate miercuri în Piața Prefecturii, din municipiul Târgu Jiu.

Măsurile de ordine şi siguranţă publică şi de supraveghere a desfăşurării activităţilor vor avea loc între orele 10.00-11.30 pe timpul manifestației organizată de Sindicatul Europol – Filiala Gorj, dar și între orele 12.00-13.00 pe timpul manifestației organizată de Liga Pensionarilor din județul Gorj și Asociația Pensionarilor Speranța din municipiul Motru.

Ambele manifestații de protest au fost avizate conform prevederilor legale și se vor desfășura în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu în intervalele orare specificate.

„Reamintim că în perioada stării de alertă, organizarea de mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane. Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea participanților dar și a celorlalți cetățeni. Recomandăm participanților să acorde o atenție sporită și să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID- 19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.”, potrivit IJJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS