8.8 C
Craiova
luni, 25 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Arestat preventiv pentru dare de mită

Gorj: Arestat preventiv pentru dare de mită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat ieri, arestarea preventivă a inculpatului Ţ.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Potrivit procurorilor, inculpatul Ţ.V. este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În data de 10.10.2020, în jurul orelor 13,30, inculpatul Ţ.V. i-a remis agentului de poliţie M… din cadrul Postului de Poliţie Săcelu suma de 5000 de lei, pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să nu efectueze cercetările în dosarul penal menţionat, inculpatul solicitându-i acestuia să distrugă dosarul.

A fost constatată de către procuror, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Structura Centrală şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Gorj, infracţiunea flagrantă de dare de mită, prevăzută de art. 290 alin.1 Cod penal.

Inculpatul Ţ.V. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore.

În data de 12.10.2020, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CNI construiește două creșe în Craiova

În zona Potelu și în cartierul Veterani vor apărea două creșe noi. Terenul aparține domeniului privat al Craiovei, investiția o face Ministerul Dezvoltării.

ȘTIRI GdS