17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCabanierii din Rânca pregătesc ofertele pentru Crăciun

Cabanierii din Rânca pregătesc ofertele pentru Crăciun

Cabanierii din Rânca, Gorj, se pregătesc deja de sosirea iernii și au anunțat primele oferte pentru sărbători. În momentul de față, în zona Rânca se pot închiria camere, începând cu 80 de lei și peste 150 de lei.

Un pachet de Crăciun costă între 400 și 450 de lei de persoană. Pachetul include trei nopți de cazare și o masa festivă. Este posibil ca prețurile să mai scadă, în funcție și de evoluția pandemiei de coronavirus. Anul acesta a fost aproape compromis în stațiunea montană Rânca în ceea ce privește încasările.

Au existat însă proprietari de pensiuni și cabane care au avut de câștigat de pe urma pandemiei și au cazat persoane trimise în izolare de către autoritățile sanitare. Cei care nu au putut caza izolați au fost nevoiți să mai reducă din personal. Abia din vară, au început să mai vină turiști în Rânca, însă numărul acestora a fost unul redus, comparativ cu anul trecut. Pentru a fi sigur că vor avea parte de ceva venituri, administratorii de pensiuni și cabane din Rânca au început să își caute de pe acum clienți pentru Crăciun și chiar pentru Anul Nou, deși este încă devreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS