12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Campanie pentru prevenirea accidentelor feroviare prin electrocutare

Gorj: Campanie pentru prevenirea accidentelor feroviare prin electrocutare

Inspectoratul General al Poliției Române va desfășura, în perioada iulie 2020- ianuarie 2021, o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor produse prin electrocutare în sectorul transporturilor feroviare.

Campania ”Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți” are ca scop conștientizarea populației asupra riscurilor cauzate de necunoașterea sau ignorarea pericolului reprezentat de intrarea în câmpul electric existent între acoperișului unui tren și linia de înaltă tensiune.

În vederea prevenirii accidentelor de acest fel, polițiștii din cadrul Biroului de Prevenire și Analiză a Criminalității și Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au desfășurat în cursul zilei de astăzi o activitate preventivă în zona gării din municipiul Târgu Jiu.

Cu această ocazie, polițiștii au purtat discuții cu persoanele tinere, referitoare la riscurile determinate de nerespectarea regulilor și normelor de conduită în incinta stațiilor CFR și pericolul electrocutării la care se expun din dorința de a se fotografia într-o ipostază inedită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS