17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjScandal pe o terasă din Târgu Jiu

Scandal pe o terasă din Târgu Jiu

Polițiștii au intervenit aseară pe o terasă din Târgu Jiu unde a avut loc un scandal. La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, ocazie cu care a fost identificat un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care avea asupra sa o plasă din plastic cu mai multe articole vestimentare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că articolele vestimentare aparțin unei femei, de 41 de ani, din comuna Bălești, și i-ar fi fost sustrase de către tânăr, de pe terasa unui alt restaurant din municipiu. Bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt. Tot în cursul zilei de ieri, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, tânărul, ar fi pătruns în locuința unei femei, de 67 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, cu intenția de a-i sustrage bunuri, activitate pe care nu a finalizat-o întrucât a fost surprins de către fiica persoanei vătămate.

A fost întocmit un dosar penal și pentru tentativă la infracțiunea de furt. În continuarea cercetărilor efectuate, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea luării măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS