26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Doi tineri au fost trimiși după gratii pentru condamnări definitive

Doi tineri au fost trimiși după gratii pentru condamnări definitive

Doi tineri, din Gorj, au ajuns în Penitenciar la finalul săptămânii trecute, pentru condamnări definitive la închisoare.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, au pus în executare un mandat privind executarea pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din  Municipiul Târgu Jiu, condamnat prin  sentința penală a  Judecătoriei Târgu Jiu la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 8 luni  închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, au pus în executare un mandat privind executarea pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu-Cărbunești, pe numele unui tânăr de 23 de ani, din  comuna Aninoasa, condamnat prin  sentința penală a  Judecătoriei Târgu-Cărbunești la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.