17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi tineri au fost trimiși după gratii pentru condamnări definitive

Doi tineri au fost trimiși după gratii pentru condamnări definitive

Doi tineri, din Gorj, au ajuns în Penitenciar la finalul săptămânii trecute, pentru condamnări definitive la închisoare.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, au pus în executare un mandat privind executarea pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din  Municipiul Târgu Jiu, condamnat prin  sentința penală a  Judecătoriei Târgu Jiu la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 8 luni  închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, au pus în executare un mandat privind executarea pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu-Cărbunești, pe numele unui tânăr de 23 de ani, din  comuna Aninoasa, condamnat prin  sentința penală a  Judecătoriei Târgu-Cărbunești la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Cei doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS