21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj17 noi cazuri de COVID-19 în Gorj

17 noi cazuri de COVID-19 în Gorj

Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține crescut în Gorj. Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat duminică 17 noi cazuri de COVID 19, în ultimele 24 de ore. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

Nu mai există persoane în carantină instituționalizată.

763 persoane se află în autoizolare la domiciliu (48 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 113 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore).

Până în momentul de față, 422 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 208 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5.091 teste, din care 25 sunt în așteptare. Datele prezentate se pot modifica, în funcție de evoluția epidemiologică.

Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul COVID 19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS