24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjean prins de doi cetățeni, după ce a furat încasările unui magazin

Gorjean prins de doi cetățeni, după ce a furat încasările unui magazin

Un gorjean, de 34 de ani, din Baia de Fier, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, a ajuns aseară în arestul IPJ Gorj.

Suspectul ar fi sustras 200 de lei, din încasările unui magazin, de pe raza localității Copăcioasa, unde o femeie, de 68 de ani, din comuna Scoarța, lucra ca vânzător-gestionar. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce, femeia ieșise pentru scurt timp din magazin, la revenire, l-a surprins pe bărbatul de 34 de ani, după tejghea, cu banii din încasări în mână. Ulterior, acesta ar fi împins-o pe vânzătoare și a fugit, dar, la o distanță mică de locul faptei, a fost ajuns și prins de soțul victimei, în vârstă de 68 de ani și de o femeie, de 44 de ani, din orașul Novaci, care se afla cu autoturismul în trafic.

Cei doi l-au imobilizat pe fugar și au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza evenimentul. Cel în cauză urmează a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS