22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: O adolescentă a dispărut de acasă

Gorj: O adolescentă a dispărut de acasă

O adolescentă, de 17 ani, din comuna gorjeană Albeni, este căutată de poliție, după ce a dispărut de acasă și nu a mai revenit.

Poliţişti din cadrul Secției 6 Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi joi prin apelul 112 de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Albeni, că în urmă cu o zi, fiica sa, Clipici Florentina-Andrada, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că tânăra se afla la domiciliu, în seara zilei de 29 aprilie, iar în această dimineață când se pregăteau să plece la serviciu, părinții fetei au observat că aceasta nu este în camera ei. Din informațiile obținute de la aceștia, a reieșit că, în momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, blugi negri, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 55 kg, păr șaten tuns mediu, ochi căprui, constituție atletică.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorei, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS