9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj 30 de gorjeni, prinşi că au părăsit locuința după ora 22.00

30 de gorjeni, prinşi că au părăsit locuința după ora 22.00

Polițiștii și jandarmii gorjeni au efectuat acțiuni ce au avut ca scop principal verificarea respectării măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, pe raza județului.

În urma verificărilor, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au părăsit locuința, după ora 22.00, fără a avea un motiv prevăzut de art.4 din Ordonanța Militară nr.2/2020. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 43.800 de lei.

Tot în seara zilei de 23 martie, a mai fost sancționat contravențional, cu amenda în cuantum de 500 de lei, un tânăr care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. Acesta a fost depistat de către polițiștii de ordine publică în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Bălești, împreună cu un prieten. Ambele persoane au fost plasate în carantină într-un centru de pe raza județului Gorj. În județul Gorj sunt în izolare 2.516 persoane și în carantină 240 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...