Acasă Local Gorj Coronavirus în Gorj. Cluburile de noapte, verificate de Poliție și DSP. Ce...

Coronavirus în Gorj. Cluburile de noapte, verificate de Poliție și DSP. Ce au descoperit autoritățile

-

La solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj au desfășurat în noaptea de 13 spre 14 martie o acțiune de verificare în cluburile de noapte din județul Gorj. Controalele au vizat respectarea numărului de persoane în spații închise și a măsurilor de prevenire și limitare a transmiterii infecției cu noul coronavirus.

În urma verificărilor au fost aplicate 4 sancțiuni de către Direcția de Sănătate Publică pentru absența dezinfectantului pentru utilizatorii spațiilor în care își desfășoară activitatea cluburile de noapte. Alte 5 sancțiuni au fost aplicate de Inspectoratul Județean de Poliție, pentru încălcarea prevederilor legale privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Acțiunea de verificare a vizat cluburile de noapte din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbunești, Licurici, Hurezani, Săulești, Turburea, Plopșoru și Rovinari. Aici s-a urmărit respectarea măsurilor și regulilor stabilite la nivel național și județean pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

ȘTIRI VIDEO GdS