11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCoronavirus în Gorj. Cluburile de noapte, verificate de Poliție și DSP. Ce au descoperit autoritățile

Coronavirus în Gorj. Cluburile de noapte, verificate de Poliție și DSP. Ce au descoperit autoritățile

La solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj au desfășurat în noaptea de 13 spre 14 martie o acțiune de verificare în cluburile de noapte din județul Gorj. Controalele au vizat respectarea numărului de persoane în spații închise și a măsurilor de prevenire și limitare a transmiterii infecției cu noul coronavirus.

În urma verificărilor au fost aplicate 4 sancțiuni de către Direcția de Sănătate Publică pentru absența dezinfectantului pentru utilizatorii spațiilor în care își desfășoară activitatea cluburile de noapte. Alte 5 sancțiuni au fost aplicate de Inspectoratul Județean de Poliție, pentru încălcarea prevederilor legale privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Acțiunea de verificare a vizat cluburile de noapte din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbunești, Licurici, Hurezani, Săulești, Turburea, Plopșoru și Rovinari. Aici s-a urmărit respectarea măsurilor și regulilor stabilite la nivel național și județean pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS