16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Testul de coronavirus pentru bebelușul de 8 luni a ieșit negativ

Târgu Jiu: Testul de coronavirus pentru bebelușul de 8 luni a ieșit negativ

Bebelușul de 8 luni și mama acestuia, internați duminică la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, nu sunt infectați cu noul coronavirus.

Micuța fusese internată cu suspiciune de coronavirus, prezentând febră și tuse. Mama copilei a călătorit recent în Italia și s-a temut ca nu cumva să fie probleme nu această cauză. Este motivul pentru care s-a prezentat la unitatea medicală. „Vă facem cunoscut faptul că rezultatul analizelor de laborator pentru bebelusul internat cu suspiciune de răceală și ulterior testat pentru COVID – 19, este negativ. Specialiștii epidemiologici au decis efectuarea analizelor pentru COVID – 19, după ce testul rapid de gripa a ieșit pozitiv.

În această dimineața, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Bals” din București ne-a comunicat faptul ca rezultatul testului pentru COVID – 19 este negativ, atât în cazul bebelușului, cât și în cazul mamei sale. Copilul va fi ținut sub supraveghere medicală în continuare, primind tratamentul necesar pentru răceală. Menționăm că starea copilului este ameliorată.”, potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS