Acasă Local Gorj Minore date dispărute, identificate de un poliţist aflat în timpul liber

Minore date dispărute, identificate de un poliţist aflat în timpul liber

-

În după-amiaza zilei de 20 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați despre faptul că două minore surori, Vizantie Ramona Ionela, de 15 ani și Vizantie Claudia Mihaela, de 16 ani, ambele din comuna Mătăsari, ar fi plecat la școală și nu s-au mai întors, după terminarea orelor de program.

Fotografia minorelor și semnalmentele au fost transmise în cel mai scurt timp către toți polițiștii din județ, care au demarat activități specifice pentru identificarea lor.

Aflat în timpul liber, pe raza municipiului Târgu Jiu, șeful Postului de Poliție Mătăsari a fost informat despre dispariția fetelor, având în vedere faptul că cele două locuiesc pe raza de competență a polițistului.

Șeful de post a reușit să obțină, cu celeritate, informații care au condus la identificarea celor două minore, date dispărute de familie, în zona cartierului Slobozia, din municipiul Târgu Jiu, în siguranță, în timp ce se deplasau, cu un microbuz, către localitatea unde domiciliază.

La scurt timp, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale le-au preluat pe cele două surori, le-au transportat la domiciliul lor, din comuna Mătăsari și le-au predat părinților.

Minorele au declarat că, pe perioada dispariției, nu au fost victime ale niciunei infracțiuni și nici nu au săvârșit fapte care să contravină legilor în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.