10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat, din Crușeț, anchetat pentru furt de energie electrică

Bărbat, din Crușeț, anchetat pentru furt de energie electrică

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna gorjeană Crușeț, este cercetat de poliție pentru furt de energie electrică. Astfel, polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi ieri de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, reprezentant al unei societăți de distribuție de energie, cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, din comuna Crușeț, ar sustrage energie electrică.

Agenții prezenți la fața locului nu au fost lăsați să intre în locuință, proprietarii refuzând categoric acest lucru, însă, înainte de sosirea lor, reprezentanții societății de energie electrică au pătruns în locuință și au întocmit documentele privind sustragerea de energie electrică, aceștia constatând că, la contorul locuinței bărbatului de 63 de ani, energia electrică consumată nu era înregistrată și facturată de furnizor, cu ajutorul unui conductor legat la dispozitiv.

Urmează ca reprezentanții societății de distribuție de energie să înainteze polițiștilor nota de constatare și însoțită de documente necesare pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS