Acasă Local Gorj Doi minori sunt căutați de poliție, după ce au dispărut de acasă

Doi minori sunt căutați de poliție, după ce au dispărut de acasă

-

Doi minori din Târgu Jiu au fost puși în urmărire la nivel național, după ce au dispărut de acasă. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că minorii Olteanu Dorel-Mihai și Lazăr Marian-Daniel, ambii de 17 ani, din localitate, au plecat voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Semnalmente Olteanu Dorel-Mihai: – înălţime  1,70 m,  greutate  circa 65 kg, ten măsliniu, păr  șaten, tuns scurt, ochi căprui, față prelungă, sprâncene drepte, constituție atletică, iar în  momentul plecării minorul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneci scurte, de culoare roz închis, pantaloni de trening de culoare gri şi adidaşi albi.

Semnalmente Lazăr Marian-Daniel: – înălţime  1,65 m,  greutate  circa 50 kg, păr  negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, iar în momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de trening și pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași tip ghete de culoare neagră, cu dungi albe. Cei doi minori au fost puși în urmărire la nivel național, aceștia fiind cunoscuți cu plecări repetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.