15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi conducători auto au ajuns în arestul poliției pentru infracțiuni rutiere

Doi conducători auto au ajuns în arestul poliției pentru infracțiuni rutiere

Doi conducători auto din județul Gorj au ajuns ieri în arestul Poliției Gorj, fiind acuzați de comiteea unor infracțiuni rutiere.

Astfel, un bărbat de 36 de ani, din orașul Novaci, bănuit de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere de nicio categorie de autovehicule, a fost reținut de oamenii legii.

Acesta, la data de 8 februarie, a fost depistat în trafic, de către polițiști, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, un bărbat, de 39 de ani, din orașul Novaci, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, a fost reținut miercuri.

În urmă cu o zi, acesta, a fost depistat în trafic de către polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Novaci, având o concentrație de 1,38 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză va fi prezentat astăzi, unităţii de parchet cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS