Acasă Local Gorj Un bărbat a ajuns în arest, după ce a refuzat să îi...

Un bărbat a ajuns în arest, după ce a refuzat să îi fie stabilită alcoolemia

-

Un tânăr, de 23 de ani, din comuna Glogova, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, a fost reținut aseară.

Suspectul, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671B Calea Tismanei, nu a oprit la semnalul efectuat de către polițiști, fapt pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind identificat și oprit.

Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul alcooltest, iar acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, unde, a refuzat recoltarea. Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date a rezultat că avea dreptul de a conduce suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...