Acasă Local Gorj Mașină avariată de un tren de marfă

Mașină avariată de un tren de marfă

-

Un șofer, din comuna gorjeană Dănești, în stare de ebrietate a rămas la finalul săptămânii trecute fără autoturism, după ce acesta a fost lovit de un tren de marfă, la trecerea la nivel cu cale ferată de pe strada Mărgăritarului, din municipiul Târgu Jiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv, un tânăr, de 19 ani, din comuna Dănești , iar cu ocazia testări cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.Tânărul nu a fost rănit.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...