10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Șoferi prinși băuți la volan

Gorj: Șoferi prinși băuți la volan

Doi şoferi din Gorj au fost prinşi ieri în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale.

Un bărbat, de 42 de ani, din Bumbești Jiu,a fost depistat ieri de poliție în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66, din direcția Târgu Jiu spre Bumbești Jiu, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 674, un autoturism, condus de un tânăr, de 29 de ani, din localitate, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii conducători auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS