0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Gorj Evacuat din locuință după ce și-ar fi agresat concubina

Evacuat din locuință după ce și-ar fi agresat concubina

-

Un bărbat, de 31 de ani, din Bălănești, Gorj, este cercetat de poliție, după ce ieri și-ar fi agresat concubina, de 25 de ani, din Scoarța.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bălănești, se afla la domiciliu, împreună cu concubina sa, de 25 de ani, cu același domiciliu, în urma unui conflict spontan, generat de unele discuții contradictorii privind viața conjugală, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa și ar fi amenințat-o, fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență domestică și amenințare şi, totodată, polițiştii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată și de reședința unde locuiesc cei doi, situată în comuna Bălănești.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...