8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei candidați pentru postul de manager al Spitalului Județean

Trei candidați pentru postul de manager al Spitalului Județean

Trei candidați au intrat în cursa pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de doi manageri în funcție și un fost manager. Primul care și-a depus dosarul este Tiberiu Tătaru, ex-director al unității medicale din Târgu Jiu. Acesta a plecat din fruntea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu în urmă cu doi ani și jumătate. Motivul a fost preluarea conducerii unei asociații a kinetoterapeuților din județ. Tiberiu Tătaru este, în prezent, salariat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu și dorește să participe la concursul organizat de către Consiliul de Administrație al spitalului.

Managerul Spitalului din Novaci

Alt candidat pentru șefia Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu este Emil Grigore, directorul Spitalului Orășenesc din Novaci. Acesta a avut rezultate bune ca șef al unității spitalicești din Novaci, iar acum dorește să implementeze un plan de management și la Târgu Jiu. Emil Grigore nu este un specialist în medicină, iar în trecut a lucrat la Inspectoratul de Stat în Construcții.

De asemenea, Dumitru Vienescu a anunțat că își va depune dosarul pe 22 ianuarie pentru postul de manager al Spitalului Județean, unitate cu peste 800 de paturi. Vienescu este managerul interimar al instituției și i-a luat locul lui Gigel Capotă. Dumitru Vienescu este economist și s-a ocupat până la finalul anului trecut de Direcția financiar-contabilă a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Concursul pentru selectarea șefului Spitalului din Târgu Jiu va avea loc în zilele de 7 și 8 februarie. Dacă va fi selectat un câștigător, acesta va trebui să semneze, tot în cursul lunii februarie, un contract de mandat pe trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS