10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Tânărul care a înjunghiat mortal un bărbat în Piața Centrală, trimis în judecată

Târgu Jiu: Tânărul care a înjunghiat mortal un bărbat în Piața Centrală, trimis în judecată

Tânărul care la finalul anului trecut a ucis un bărbat în Piața Centrală din Târgu Jiu a fost trimis în judecată în stare de arest prevenitv pentru omor calificat și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Un al doilea agresor, fratele primului inculpat, a fost, de asemenea, trimis în judecată de procurorii gorjeni pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit anchetatorilor, D.D. inculpatul aflat în prezent în stare de arest prevenitv, pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victimă, constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului susmenţionat, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei. Nemulțumirile și amenințările au fost postate și pe o rețea de socializare.

S-au întâlnit în piață

În data de 31.12.2019, în jurul orelor 11.00, aflându-se în incinta Pieţei Centrale din Târgu Jiu şi întâlnindu-se întâmplător cu victima, inculpatul D.D. a exercitat împreună cu fratele său D.A. acte de violenţă fizică asupra victimei. Aceasta a fost lovită cu pumnii şi picioarele, doborâtă la nivelul solului, moment în care inculpatul D.D. a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit în zona spatelui, cauzându-i leziuni care au condus la decesul victimei şi totodată producând temerea şi indignarea persoanelor aflate în piaţă, tulburând grav ordinea şi liniştea publică.

„Cu privire la inculpatul D.A. s-a reţinut că acesta, în data de 31.12.2019, în jurul orelor 11, aflându-se în incinta Pieţei Centrale din mun. Tg Jiu, împreună cu inculpatul D.D., fratele său, a exercitat împreună cu acesta din urmă acte de violenţă fizică asupra victimei B.R., lovind-o cu pumnii şi picioarele, doborând-o la nivelul solului, cauzându-i leziuni care ar fi necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale, moment în care inculpatul D.D. a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit în zona spatelui, cauzându-i leziuni care au condus la decesul victimei, producând totodată temerea şi indignarea persoanelor aflate în piaţă, tulburând grav ordinea şi liniştea publică.”, potrivit rechizitoriului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS