Acasă Local Gorj Un șofer băut a sunat singur la poliție după ce a intrat...

Un șofer băut a sunat singur la poliție după ce a intrat cu mașina într-un șanț

-

Un șofer, de 41 de ani, din comuna gorjeană Lelești, aflat sub influența băuturilor alcoolice a sunat singur și a cerut ajutor poliției, după ce a intrat cu mașina într-un șanț.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 142 Frătești, din direcția Frătești in direcția Târgu Jiu,  a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând cu acesta în șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...