Acasă Local Gorj 61 de permise auto, reținute de polițiștii gorjeni în week-end

61 de permise auto, reținute de polițiștii gorjeni în week-end

-

Polițiștii gorjeni au reținut la finalul săptămânii trecute 61 de permise auto și au aplicat peste 300 de sancțiuni pentru abateri de la legislația rutieră. Astfel, în perioada 17-19 ianuarie, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.

Cu această ocazie, au fost aplicate în total 311 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 241 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 pentru centură de siguranță, 5 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și  alte 45 de abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 61 de permise de conducere, din care 49 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În cadrul activităților au fost retrase 9 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier. În activităţile specifice, au fost angrenate autospeciale de poliţie ce sunt dotate cu aparate video-radar, precum și un pistol radar.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...