20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Director interimar nou la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu

Director interimar nou la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu

Mihai Mincă a fost delegat să ocupe de luni postul de director executiv interimar al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Postul a rămas vacant în urma demiterii lui Marian Rotaru, fostul director. Acesta a depus o contestație în instanță și încearcă să își recâștige funcția de pe care a fost înlăturat.

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a declarat că Mihai Mincă a fost numit la conducerea Direcției de Patrimoniu pentru o perioadă de șase luni. Edilul speră că în acest interval de timp să fie lămurită și situația dosarului aflat la instanța de judecată.

Rotaru vrea să revină la Direcție

Potrivit lui Marcel Romanescu, Mihai Mincă are o agendă bine definită la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu, în urma modificărilor de ordin legislativ din ultima perioadă. Astfel, va trebui inventariat domeniul public al municipiului Târgu Jiu. Inventarul trebuie să fie finalizat în luna august a acestui an. Este de amintit că Marian Rotaru și-a pierdut postul de șef al Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu, în urma mai multor scandaluri în care a fost implicat.

Unul dintre acestea a devenit public și la nivel național. Marian Rotaru ar fi beneficiat de servicii de pedichiură de la o subalternă, chiar în biroul său de la Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu. Marian Rotaru a intrat în atenția Comisiei de disciplină din primărie și după ce doi subalterni i-au cosit în grădina casei. Cei doi ar fi fost în afara programului de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...