18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Un bărbat fără permis auto a avariat 6 mașini cu o autoutilitară

Un bărbat fără permis auto a avariat 6 mașini cu o autoutilitară

Un eveniment rutier cu pagube materiale însemnate s-a produs miercuri pe o stradă din Târgu Jiu. Un bărbat, de 42 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Constructorilor, nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere și a acroșat șase autoturisme care erau parcate regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că autovehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus, de către un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere și încredinţarea unui vehicul în vederea conducerii pe drumurile publice, unei persoane care nu are acest drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aproape 200 de cadre medicale, confirmate cu COVID-19 la...

Şase focare de coronavirus sunt active în...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.