10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConcurs pentru selecția unui nou manager la Spitalul Județean

Concurs pentru selecția unui nou manager la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi condus de un nou manager începând de anul viitor. La finalul lunii ianuarie, va avea loc un concurs pentru selectarea noului director.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va declanșa toate procedurile legale pentru organizarea unui concurs în vederea selectării unui nou manager. Consiliul de Administrație urmează să se reunească și să stabilească toate condițiile de organizare a concursului pentru noua echipă de conducere a unității medicale. Va fi numită o comisie de concurs și ulterior vor fi parcurse toate etapele în baza termenelor care vor fi stabilite de către Consiliul de Administrație.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că la finalul lunii ianuarie va avea loc și concursul propriu-zis. Este de amintit că Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a rămas fără conducere, după ce managerul Gigel Capotă a plecat din fruntea instituției.

În momentul de față interimatul este asigurat de directorul economic Dumitru Vienescu. Director medical este Simona Coleașă și director de îngrijiri Claudia Motea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS