Acasă Eveniment Miner anchetat pentru că ar fi furat bunuri din depozitul unde lucra

Miner anchetat pentru că ar fi furat bunuri din depozitul unde lucra

-

Un miner al Complexului Energetic Oltenia este cercetat pentru că ar fi furat bunuri de locul de muncă.

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Rovinari au identificat ieri un bărbat, de 52 de ani, din Târgu Jiu, angajat al E.M.C. Roșia, în timp ce se afla la un centru de colectare a fierului vechi, de pe raza comunei Fărcășești, cu mai multe bunuri fără acte. Bărbatul încerca să valorifice mai multe piese și subansamble miniere. Este vorba de 25 dinții metalici de excavator și 6 șuruburi de strângere rulmenți, în greutate totală de 620 de kilograme. Suspectul nu a putut justifica proveniența bunurilor. În urma verificărilor, s-a stabilit că bunurile ar fi fost sustrase din depozitul unității miniere unde acesta își desfășoară activitatea. Obiectele au fost predate reprezentanților E.M.C. Roșia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.