6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei șoferi, cercetaţi pentru conducere sub influența alcoolului

Trei șoferi, cercetaţi pentru conducere sub influența alcoolului

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale în Gorj, după ce au fost depistați băuți la volan. Astfel, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi, în timp ce conducea duminică un autoturism, pe raza municipiului Motru, Gorj, a fost oprit în trafic, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat, din comuna Bala, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 671 B Glogova. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost transportați la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. S-au întocmit dosare penale pentru săvârşreai infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS