12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAu desființat trotuarul și au scos arborii din rădăcină pentru a amenaja câteva locuri de parcare

Au desființat trotuarul și au scos arborii din rădăcină pentru a amenaja câteva locuri de parcare

 Primăria Târgu Jiu a eliminat din centrul orașului arbori plantați în urmă cu un deceniu pentru a face locuri de parcare pe un trotuar de pe strada Unirii.

Este vorba de zona Pieței de Flori din vecinătatea Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu“. Întrucât foarte multe mașini blocau traficul în zonă pentru ca șoferii să meargă la Piața de Flori sau la un supermarket din apropiere, edilii au luat hotărârea ca o parte a trotuarului să fie eliminată. La fel s-a întâmplat și cu arborii plantați în urmă cu zece ani în zonă pentru a înfrumuseța centrul.

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că în perioada lucrărilor, în zonă, se va circula cu dificultate. Edilul-șef Marcel Romanescu a declarat că vor fi create peste zece locuri de parcare. „Vor fi trei alveole. Vor fi 10-12 locuri de parcare. Trebuie finalizate cât mai repede, pe bulevarul Unirii”, a declarat Romanescu. Cetățenii au fost nemulțumiți de faptul că mai mulți pomi au fost scoşi cu rădăcină cu tot pentru a se amenaja cele câteva locuri de parcare. Parcarea de pe strada Unirii ar trebui să fie funcțională începând de luni, 4 noiembrie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS