20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSe vând bilete pentru festivitatea de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu

Se vând bilete pentru festivitatea de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu

Reprezentanții Clubului Sportiv Pandurii au pregătit biletele pentru festivitatea de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu.

Luni au fost puse în vânzare biletele pentru festivitatea de vineri, 25 octombrie. Aceasta va debuta la ora 15.00, cu tăierea panglicii de către cel mai în vârstă suporter al Clubului Sportiv Pandurii. Bărbatul are 88 de ani și este din Târgu Jiu. Bărbatul însoțește echipa la toate meciurile din deplasare și este de nelipsit de pe terenul 3 de la Stadionul Municipal, când au loc partidele de acasă.

Alături de suporterul de 88 de ani va fi prezent și cel mai mic fotbalist de la grupele de copii și junior de la CS Pandurii Lignitul. Este vorba de un băiețel de 6 – 7 ani. După tăierea panglicii va urma un meci amical de fotbal între foști jucători ai echipei naționale de fotbal în frunte cu Adrian Ilie și o selecționată a fostelor glorii de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Peste o mie de invitații

Pentru festivitatea de vineri vor fi împărțite peste o mie de invitații. În lojele noului Stadion Municipal sunt peste 990 de locuri. Numele grele din fotbalul românesc și-au anunțat prezența la Târgu Jiu. Între cei care au confirmat prezența la Târgu Jiu sunt: Mircea Lucescu, Mircea Sandu sau Răzvan Burleanu, președintele Federației Naționale de Fotbal. Camilian Floroiu, directorul sportiv al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, a declarat că cel mai ieftin bilet, la peluze, costă 15 lei, iar cel mai scump este în tribune, respectiv 25 de lei: „Avem două tipuri de bilete. Tribunele sunt la fel și este același preț. Vrem să le vindem pe toate. Vor rămâne libere primele două rânduri de jos, potrivit regulamentelor de organizare a meciurilor de fotbal. Sper să fie peste 10.000 de spectatori la acest eveniment important din viața sportivă a județului Gorj. Contează și ce încasări vor fi pentru că acestea vor fi o bulă de oxigen pentru club și pentru jucători“, a declarat Camilian Floroiu. CS Pandurii se află în insolvență și sunt probleme mari în ceea ce privește plata salariilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS