Acasă Local Gorj Vicepremierul Daniel Suciu, prezent la Târgu Jiu pentru a preda Stadionul Municipal...

Vicepremierul Daniel Suciu, prezent la Târgu Jiu pentru a preda Stadionul Municipal autorităților locale

-

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, se va afla în judeţul Gorj, unde va avea următorul program: de ora 15.00: verificarea stadiului lucrărilor de consolidare şi reabilitare la Ansamblul mănăstiresc Tismana.

De la ora 16.00 va avea loc predarea complexului sportiv din Târgu Jiu către autorităţile publice locale. Ambele obiective sunt realizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii. Mănăstirea Tismana a avut nevoie de lucrări de consolidare, în timp ce Stadionul Municipal a fost reconstruit. Arena a costat peste 28 de milioane de euro și are peste 12.000 de locuri.

Va putea să găzduiască meciuri ale echipelor naționale de fotbal sau partide internaționale de fotbal. De asemenea, baza sportivă are și o pistă de atletism modernă, omologată internațional. Inaugurarea Stadionului Municipal din Târgu Jiu va avea loc pe 25 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...