Acasă Local Gorj Cum arată noul Stadion Municipal din Târgu-Jiu, după ce a fost predat...

Cum arată noul Stadion Municipal din Târgu-Jiu, după ce a fost predat primăriei

-

Stadionul Municipal din Târgu-Jiu a fost predat marți autorităților locale de către Compania Națională de Investiții. Protocolul de predare a fost înmânat astăzi primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de către vicepremierul Daniel Suciu.

La festivitatea de predare a fost prezent fostul primar din Târgu Jiu, senatorul Florin Cârciumaru, conducerea Companiei Naționale de Investiții, șeful CJ Gorj, Cosmin Popescu și parlamentari de Gorj. Arena are peste 12.000 de locuri, un hotel de 4 stele și o parcare subterană de 200 de locuri. Arena din Târgu Jiu a costat peste 27 de milioane de euro și va fi inaugurată pe 25 octombrie.

Trei solicitări pentru folosirea Stadionului Municipal: Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Viitorul Târgu Jiu și FC U Craiova

Pe 25 octombrie de la ora 15,00 are loc inaugurarea cu un meci de fotbal dintre fostele glorii de la Pandurii și foști jucători ai echipei naționale de fotbal din anii 2000, conduși de Adrian Ilie.

Panglica va fi tăiată de cel mai în vârstă suporter de la Pandurii, care are 88 de ani și cel mai tânăr fotbalist de la grupele de copii și juniori, care are 7 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...