17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Bărbat reţinut după ce a bătut un tânăr

Bărbat reţinut după ce a bătut un tânăr

Un bărbat de 34 de ani, din Bumbești Jiu, a fost reţinut de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, deoarece acesta ar fi bătut un tânăr de 24 de ani, care a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză și au reținut, ieri, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbești Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, județul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au mai identificat alți cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenți în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârșirea faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.