Acasă Local Gorj Bărbat reţinut după ce a bătut un tânăr

Bărbat reţinut după ce a bătut un tânăr

-

Un bărbat de 34 de ani, din Bumbești Jiu, a fost reţinut de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, deoarece acesta ar fi bătut un tânăr de 24 de ani, care a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză și au reținut, ieri, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbești Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, județul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au mai identificat alți cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenți în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârșirea faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...

Bancul zilei

Ştii că m-am măritat?Serios? Cu cine?Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.Săraca de tine, cum trebuie să suferi…Nu, o lună...

Florin Andone, integralist în Galatasaray – Real Madrid 0-1

Florin Andone, unul dintre atacanții reprezentativei României, a fost integralist în partida susținută ieri seară de echipa sa, Galatasaray Istanbul, pe teren...