12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj/ Accident rutier cu 4 victime în Defileul Jiului

Gorj/ Accident rutier cu 4 victime în Defileul Jiului

-

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Defileul Jiului, la Bumbești Jiu. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme. La fața locului intervine o autospecială de descarcerare, echipaje ale SMURD și ambulanțe.

Se circulă pe un singur sens.

„În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului în care au fost implicate 3 autovehicule”, transmit pentru GdS cei de la IPJ Gorj.

La față locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Pentru că apelantul semnala cel puțîn 4 victime au fost solicitate în sprijin echipaje din cadul ISU Hunedoara care a mobilizat în sprijin o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

Primele echipaje sosite la față locului au fost pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu care au constatat că în urmă impactului dintre cele 3 autovehicule, unul dintre acestea în care se aflau 4 persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Doi dintre ocupanți au reușit să se autoevacueze însă 2 persoane au rămas încarcerate.

S-a intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul și acordarea primului ajutor calificat.

Cele 2 victime erau conștiente și au fost transportate la UPU Tg-Jiu.
Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 ani și un bărbat în vârstă de 60 de ani.
Ceilalți 2 ocupanți ai autovehicului au refuzat să fie transportați la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„Craiova pe Biciclete”, sâmbătă în Parcul Romanescu

Evenimentul "Craiova pe Biciclete" va avea loc pe 27...

ȘTIRI GdS