10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrefectura Gorj a trimis Corpul de Control la Primăria Ionești

Prefectura Gorj a trimis Corpul de Control la Primăria Ionești

Primăria Ionești, Gorj, nu a mai trimis la Prefectură hotărârile Consiliului Local. Prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, a trimis Corpul de Control la primărie pentru a face verificări. Actele Primăriei și Hotărârile Consiliului Local nu au mai ajuns de ceva vreme la Prefectură.

Secretarul Primăriei Ionești a fost sancționat de două ori până acum pentru indisciplină. I s-a tăiat inclusiv din salariu și tot nu s-a conformat.

„Secretarul Primăriei Ionești este cercetat de Comisia de Disciplină a Primăriei pentru că refuză să trimită la Prefectură Hotărârile Consiliului Local și Dispozițiile Primarului. S-a încercat să se ia legătura cu domnul secretar, dar nu s-a reușit. A intrat în Comisia de Disciplină. În 2018 a primit un avertisment și ulterior s-a ales cu penalizare din salariu. Din păcate, nu este un caz singural și mai sunt situații în care actele ajung greu la Instituția Prefectului. Domnul prefect a anunțat că vor fi controale la primării și secretarii vor fi sancționați. Sperăm că nu se va ajunge la lucruri mai dure la Ionești și că va înțelege domnul secretar al Primăriei Ionești. Corpul de Control oricum va ajunge acolo și va face verificări“, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS