Acasă Local Gorj Bărbat evacuat din locuință, după ce și-ar fi amenințat soția cu moartea

Bărbat evacuat din locuință, după ce și-ar fi amenințat soția cu moartea

-

Un bărbat, de 50 de ani, din comuna gorjeană Baia de Fier, a fost evacuat din propria locuință de către poliție, după ce și-ar fi amenințat soția cu moartea.

Astfel, poliţiştii din Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 40 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că soțul său, de 50 de ani, ar fi provocat scandal în familie și ar amenința-o cu moartea. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce bărbatul se afla la domiciliul comun, din comuna Baia de Fier, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict spontan cu soția sa, pe care a amenințat-o cu moartea.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cenaclul „Literatura la noi acasă”, la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 18 octombrie 2019, în cadrul Cenaclului „Literatura la noi acasă”, lansarea volumului „Cu umoru-n...