Acasă Local Gorj Bărbat amendat cu 1.000 de lei pentru taximetrie ilegală

Bărbat amendat cu 1.000 de lei pentru taximetrie ilegală

-

Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Mehedinţi a fost prins în urma unei acțiuni organizate de polițiștii motreni practicând taximetria ilegal.

Potrivit IPJ Gorj, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii motreni, pentru combaterea taximetriei ilegale, a fost depistat un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinţi, care desfăşura activităţi de transport persoane contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.

Polițiștii au luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni, sens în care i-au fost ridicate plăcuţele şi certificatul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...