19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Circulaţia rutieră, întreruptă pe DN 66

Circulaţia rutieră, întreruptă pe DN 66

Astăzi, în intervalul 11.00 – 14.00, circulaţia rutieră pe DN 66, Târgu Jiu – Petroşani, va fi întreruptă pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 116 – 118, în zona localităţii Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj. Se vor executa lucrări de punere în siguranţă a participanţilor la trafic (eliberarea versantului de pietre, ce prezintă pericol de cădere pe carosabil).

În perioada 18 – 21 septembrie 2019, în intervalul orar 10:00 – 14:00, pe DN 4 Bucureşti – Olteniţa, la kilometrul 21+490 de metri, pe raza localităţii Frumuşani, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră va fi întreruptă de două ori pe zi, timp de aproximativ 15 minute, pentru a permite executarea unor lucrări la instalaţia de înaltă tensiune.

Pe DN 24 Iași – Vaslui, în zona localităţii Poieni, judeţul Iaşi, circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă, până la data de 11 octombrie 2019.

Participanţii la trafic trebuie să respecte semnificaţia semnalizării temporare, instituite în zona efectuării lucrărilor la partea carosabilă, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...