Acasă Local Gorj Gorj/ Consilier local, pus să presteze muncă în folosul comunității la Târgu...

Gorj/ Consilier local, pus să presteze muncă în folosul comunității la Târgu Jiu

-

Un consilier local din Gorj a fost obligat de instanța de judecată să presteze muncă în folosul comunității, după ce a primit o condamnare cu suspendare la un an și 6 luni de închisoare și un termen de supraveghere de 3 ani. Leonida Belgher, consilier local în comuna Alimpești, a primit condamnarea după ce a condus fără permis. Alesul local a solicitat magistraților de la Judecătoria Novaci să poată presta cele 100 de zile de muncă în folosul comunității, în municipiul Târgu Jiu. Belgher este prieten cu primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și a dorit să presteze munca în folosul comunității în municipiul reședință de județ.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...