6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAutoritățile nu vor să grăbească recepția la Stadionul Municipal

Autoritățile nu vor să grăbească recepția la Stadionul Municipal

Peste o săptămână, la Târgu Jiu va sosi Comisia de recepție pentru Stadionul Municipal. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că autoritățile locale nu mai sunt condiționate de vreun termen care vizează organizarea unui spectacol sau a unei competiții. Se vor verifica în amănunțime lucrările efectuate la noul Stadion Municipal.

La recepție vor participa și reprezentanți din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Aceștia au primit sarcina să aplice întocmai prevederile legale și să dea dovadă de intransigență, dacă sunt depistate neconformități. Deja s-a vorbit de neajunsuri în ceea ce privește realizarea unor finisaje în anumite spații ale Stadionului Municipal. Rămâne de văzut și cum se comportă noua arenă la precipitații și dacă sistemul de canalizare din zonă face față anumitor volume de apă în perioadele cu ploi abundente.

Vin pe 23 septembrie la Târgu Jiu

Comisia de recepție din cadrul Companiei Naționale de Investiții își va începe activitatea pe 23 septembrie, potrivit unei adrese oficiale primite de autoritățile locale. Stadionul Municipal din Târgu Jiu a costat peste 28 de milioane de euro și are peste 12.000 de locuri. Finanțarea a fost asigurată de Compania Națională de Investiții. Lucrările ar fi trebuit să fie gata de acum un an. Până în prezent, au fost anunțate mai multe termene privind darea în folosință a bazei sportive. După recepție, arena va reveni în administrarea Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS