Acasă Local Gorj Un bărbat și câinele său, împușcați de polițiștii sosiți la o intervenție

Un bărbat și câinele său, împușcați de polițiștii sosiți la o intervenție

-

Polițiștii din Motru au împușcat duminică un bărbat și pe câinele acestuia, în timpul unei intervenții la o gospodărie din comuna gorjeană Borăscu.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați ier prin apelul 112, de o localnică din comuna Borăscu, că un bărbat, de 40 de ani, din localitate, care îi este cumnat, ar fi pătruns fără drept în curtea casei sale și ar provoca scandal.

La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcția acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliție, aflată în dotarea Secției 3 Poliție Rurală Motru. El şi-a asmuțit câinele spre cei doi polițiști. Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior 3 focuri de avertisment în plan vertical. Întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă în direcția acestuia și unul asupra câinelui.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de conștientă. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...