10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZiua pompierilor, marcată la Târgu Jiu

Ziua pompierilor, marcată la Târgu Jiu

ISU Gorj organizează mâine în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu o expoziție de tehnică de intervenție de Ziua Pompierilor din România.

Pompierii vor încerca să interacționeze cu toți cetățenii care își vor manifesta interesul față de mijlocele cu ajutorul cărora salvatorii profesioniști intervin în cazul producerii situațiilor de urgență.

De asemenea, pentru că în perioana 07-20 septembrie 2019 se desfășoară campania #10pentrusiguranță, inițiată la nivel național de către Ministerul Afacerilor Interne, pompierii vor împărți flayere și vor încerca să-i facă pe cetățeni să conștientizeze riscurile la care se expun.

Vineri, 13 septembrie 2019, începând cu ora 12.00, la sala „Auditorium Maximum” din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” – Campus Studențesc Debarcader, strada Tineretului nr.4, va avea loc Festivitatea dedicată Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România. „Am ținut ca printre invitații la această festivitate să se regăsească reprezentanți ai tuturor instituțiilor colaboratoare și alături de care ne desfășuram activitatea la nivelul județului Gorj.

Totodată, în cadrul acestei festivități, vor avea loc avansări în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru colegii noștri care s-au remarcat în desfășurarea activităților.

Bineînțeles că ne vom atăta recunoștința față de toate instituțiile colaboratoare, față de colegii care au obținut rezultate notabile în cadrul diverselor competiții la care au participat și, nu în ultimul rând, vom avea și copii care vor fi premiați pentru rezultatele obținute.”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS